MENÜ
Dorisia
Az ÉN álmaim a legszebb helyek a világon. Csak a szépről alkotott fogalmunk különbözik....

18:09:40

Újra itt. Azt ígértem, írok, de senkinek sincs annyi ideje, amennyit szeretne. Pláne nem nekem! gyorsnak kell lennem, az anyám komolyan veszi a gépeltiltást. De én nem, főleg akkkor, ha nincs itthon. Nem tudja, nem fáj neki, nem?

De, váltsunk témát. Képzeljétek... Ma Ismeretlen Irene odajött hozzám, hogy panaszkodjon. 

- Dorisia, Kétszínű Klarity titkolózik. Megint. Most is Bájolgó Beccával beszélget. Nem zavarna, mert lehetnek magánügyei, csak hát... Ne az orrom előtt csinálja, érted? - megvonom a vállam. Tudom, hogy zavarja, csak hát... (őt idézve), ha Klarity nagyobb horderejű titkairól tudok, mert tudok, akkor miért zavarna, hogy van egy olyan, amit még Beccával is megbeszél? Becca agya köztudottan a minimális méret, épp csak akkora, hogy a feje a légüres tértől fogva ne szippantsa össze magát. És Klarity ezt tudja. Ha valamit épp Beccával beszél meg, az nem lehet túl sok információ.

- Lehetnek titkai - mondom, mintha én is egy Kétszínű Klarity lennék. Utálok, hazudni, de mit tegyek, ha muszáj??

Később én és Klarity ellógtuk a színjátszót. Nem szeretem, de járok rá, bár fogalmam sincs, hogy miért. Ő azért, mert ,,Föcit kell tanulnia, én azért mert hetes vagyok. Elvileg. Sajnálatos módon én és Nagyképű Nancy együtt vagyunk hetesek. A lány persze rögtön kijelentette, neki az öt napból három egész biztosan nem jó.

Nem utálom Nagyképű Nancyt, csak, bevallom őszintén, irritál. A nevéből is tudni lehet, hogy milyen. Nagyképű. De Klarity még ezt is képes kihasználni. Nancy ugyanis imád énekelni. Mit imád, mintha az lenne az élete. (Lehet, hogy így van, mert máshoz nemigen ért). Na már most, hadd vázoljam fel ezt az egyszerű, mindennapi, és nyilvánvalóan vérremenő helyzetet. Két dudás nem fér meg egy csárdában, Két énekes pacsirta nem fér meg egy osztályban. Klarity, vagy Nancy? Mindketten megakarják kapni a címet: ,,AZ ÉNEKES". Egyszerű eldönteni, hogy ki a jobb. A suliban van énekverseny. Amit tavaly ki nyert meg? Of course, Nancy. És most mit csinál? Készül rá, dalt választ, nyerni akar, biztos benne, hogy nyerni fog. És eközben Klarity? Elmondta nekem és Irene-nek, hogy indul a versenyen, azzal a feltétellel, hogy senki másnak, hét pecsétes titok. Aztán lassan megtudta Bájolgó Becca. Majd valahogyan Álszerény Amy. Aztán Egoista Ella és Pattogó Pam. És ismeretlen okokból már Fölényes Francesca is tudja. Aztán rendre, Klarity terve szerint mindenki tud róla, kivéve Nancy-t. Mert neki aztán tényleg ne mondjátok el. Tehát Nancy boldogan és tudatlanul énekelget a szobájában, miközben mind az öt legjobb barátnője biztosítja Klarity-t affelől, hogy kinek szurkolnak. A cselszövőnek, persze. Tudod mit gondolok most, Klarity? Hogy mi lenne, ha megtudnád, hogy Nancy-t szeretném győztesként látni. Hogy mi lenne, ha látnád a blogomat. Csalódott lennél? Vagy a saját előnyödre fordítanád?? Nem is kell válaszolnod, hogy tudjam mit mondanál. De hogy Irene hogy reagálna? Ezt tudom a legkevésbé. 

 

 

Szavazás

Ki szimpatikus?
Ismeretlen Irene
Kétszínű Klarity
Nagyképű Nancy
Én
Bájolgó Becca
Asztali nézet