MENÜ
Dorisia
Az ÉN álmaim a legszebb helyek a világon. Csak a szépről alkotott fogalmunk különbözik....

A mai napom... Hát, először ejtsünk meg egy kis bemutatkozást. Dorisia vagyok. Két legjobb barátnőm is van, akik fantasztikusak. Mint ,,a csajok, akikkel jó néha együtt lógni". Az egyikük Bulgáriából származik. A neve Kétszínű Klarity. Na, nem mintha elítélhetném ezért! Sőt, inkább tisztelnem kéne. Ha valaki tud hazudni, az jó adottság. De sosem bolondíthatsz meg egyszerre nagyon sok embert. Mert valaki rájön. És a valaki ezúttal én vagyok.

Klarity első ránézésre temperamentumos művészlélek, akit gyakran elragadnak az érzelmei. Sőt, mi tagadás második, harmadik, és ezredik ránézésre is az. Szimpatikusnak találod. Hogy miért? Mert nem kell vele versenyezned. Annyira különböztök, hogy nincs miben összemérni titeket. Persze, tud rajzolni, és egy kicsit énekelni, de kinek számít az manapság? Úgy érzed okosabb vagy, és te irányítasz. Pedig ő az okosabb... Majdhogynem ördögien okos. És hogy ezt honnan tudtam meg? Túl sokszor néztem Klarity-re. És rájöttem, hogy ez csak egy burok. Selymes és lágy persze, de azért burok, kemény mint a kő, és átláthatatlan. De nem nekem. 

A másik legjobb barátnőm Irene. Ismeretlen Irene. Ha ránézel tudod: Ezt az arcot már láttam valahol. Nem számít az sem, ha egy évig mellette ülsz, az arcát akkor sem tudod magad elé idézni. És hogy jut eszedbe, ha mégis felötlik? Mint Klarity röpis barátnője. És ő sem ismer fel semmit. Naiv, nem lát át Klarity-n, pedig régebb óta ismeri mint én. Vagy csak okosabb, és senkinek sem mutatja. Zárkózott, de nem gyanús. Ha valakit nem ismerünk, gyanúsnak találjuk. De őt csak nem veszzük észre. Inkább Észrevehetetlen Eve-nek kéne hívni. De, mindegy Irene. Mert én sem ismerlek. Klarity-n, ha megismeri az ember könnyű kiigazodni. Kiszámítható, pedig pont az ellenkezője akar lenni. És miközben azt hiszed, hogy Irene következő, és azután következő lépése a fejedben van, rájössz, hogy rosszul kalkuláltál. 

Az osztályom 29 tagú, és hamarosan megismerhettek mindenkit, de nem most. Ma végre nyugtom volt tőlük, Egész nap otthon, a gépemre és a könyveimre hagyatkozva. Thats life, my darlings! De Klarity gondoskodott róla, hogy ne legyek ma felhőtlenül boldog, Egész nap ott motoszált a fejem egy hátsó zugában. Ugyanis ma osztálykirandulás lett volna. Amire leginkább az osztály népszerűbb fele ment. Vagyis Klarity-nek nem kellett volna mennie. És ment? Igen. Az a lány kezdi tönkretenni az idegeimet. Az osztályomba 14 lány jár. És hatan, úgymond, menők. A nevük: Nagyképű Nancy, Álszerény Amy, Bájolgó Becca, Egoista Ella, Fölényes Francesca és Pattogó Pam. Az elején nem fogtok tudni különbséget tenni köztük, de a végén rájöttök, hogy mindegyik máshogy álnok. Ahogy a maradék öt lány: Dilinyós Dina, Stréber Stella, Nagydarab Nelly, Tapadós Tina és Semmilyen Suzy. O-Ó. Sok lesz az infó? Majd kigyűjtöm őket, mondjuk, rakok egy karakterek részt a fejlécbe... :) A fiúkat holnapra hagyom, és azt is megírom, hogy mi volt Klarity-vel az osztály kiránduláson.   

 

Szavazás

Ki szimpatikus?
Ismeretlen Irene
Kétszínű Klarity
Nagyképű Nancy
Én
Bájolgó Becca
Asztali nézet